Tampereen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö

Toimintaa lapsille ja nuorille (linkit):

KERHOT JA KUOROT

LEIRIT

USKONNONOPETUS

Tampereen ortodoksinen seurakunta järjestää erilaista toimintaa lapsille ja nuorille. Nuorisotyömme perusmuodot ovat kerhot, kuorot ja leirit. Seurakunnan kerhot ja kuorot alkavat pyöriä syyskuusta alkaen ja kestävät läpi kouluvuoden. Kaikki kerhot ja kuorot ovat ilmaisia ja niissä on sitoutuneita, ammattitaitoisia ohjaajia.

Kesä on sitten leirien aikaa. Kesällä seurakuntamme järjestää yhden lasten kesäleirileirin ja yhden kristinoppileirin. Kesäleirin jatkeeksi toimivat viikonloppumittaiset lasten syys- ja talvileirit ja kristinoppileirin jatkeeksi jatkokripari ja jatkojatkis. Kriparin jälkeen nuorilla on mahdollista kouluttautua kerho- ja leiriohjaajaksi.

Koulussa tapahtuva ortodoksinen uskonnonopetus on olennainen osaa lasten kasvatusta. Sen tähden seurakunta ylläpitää hyviä suhteita kouluihin ja uskonnonopettajiin. Pyytäessään seurakunnan työntekijät mielellään vierailevat kouluissa tai esittelevät ortodoksista kirkkoa koululaisryhmille. Kouluvuoden aikana järjestetään useampia koululaisjumalanpalveluksia Tampereen ja Porin ortodoksisissa kirkoissa. Kouluvuoden alussa toimitetaan  koululaisten ja opettajien siunaus.

Tervetaloa mukaan seurakuntamme toimintaan!

 


Ristisaatto lastenpääsiäisenä (Valokuva Juha-Matti Martikainen)

 

PIENTEN LASTEN VANHEMMILLE TIEDOKSI

Nikolainsaliin on tullut pari uutta syöttötuolia ja lastenhoitopöytä invavessaan. Salissa on lastennurkkaus: pieni pöytä, lasten matto, lelulaatikko ja lasten kirjoja luettavaksi. Lapset ja vanhemmat tervetuloa!

 

NUORISOTYÖTOIMIKUNTA:

Liitetiedosto: