Kuorot

Ortodoksisiset jumalanpalvelukset perustuvat säestyksettömälle, moniääniselle laululle. Jokaisessa palveluksessa ja toimituksessa lauletaan. Kuorolaisilla on tärkeä palvelutehtävä, koska he tuovat kuultavaksi seurakunnan rukouksen ja Kirkon opetuksen.

 

Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro

Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro on noin 20 laulajan kuoro. Sen tehtävä on laulaa kotikirkkonsa jumalanpalveluksissa. Kuorolaiset ovat oman seurakunnan väkeä, kuin myös sen ulkopuoleltakin. Kuoro laulaa ortodoksista, liturgista ja muuta ohjelmistoa. 

Kuoroharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18-19.30 Nikolainsalilla (Tuomiokirkonkatu 27, Tampere).

Kuoroon otetaan lisää laulajia tarpeen mukaan. Bassoista ja tenoreista on eniten pulaa. Lisätietoja antaa kuoronjohtaja kanttori Jenni Hakkarainen.

Kuoroa johtaa kanttori Jenni Hakkarainen, puh. 044 3010974 email: jenni.hakkarainen(at)ort.fi

Kuoro on mahdollista tilata laulamaan kirkollisia toimituksia. 

Yksiääninen kuoro

Yksiäänisessä kuorossa harjoitellaan yksiäänisesti ja pohjaäänen eli isonin kanssa vanhoja kirkkolauluja bysanttilaisten ja znamennisävelmien mukaan. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 16.00 - 17.15 Nikolainsalissa. Uudet laulajat, ottakaa yhteyttä kanttori Kerttu Haloseen, puh. 050 5570051, kerttu.halonen(at)ort.fi. Kuoroon pyrkiville on n. 15 minuutin laulutesti.

Lasten kuoro

Su 16.12. ei ole lasten kuoron harjoitusta lasten soitinesityksen takia.

Porin kirkon kuoro ja lapsikuoro

Porin ortodoksisessa kirkossa on tiivis ja ahkera laulajisto. Porissa toimii myös lapsi- ja nuorisokuoro. Kaikki he harjoittelevat tilanteen mukaan perjantaisin tai lauantaisin.

Harjoituksia pitää kanttori Marianna Länne.
puh. 0407059202

 

Valkeakosken tsasouna

Valkeakosken tsasounalla ei tällä hetkellä toimi kuoroa, mutta kiinnostuneet laulajat voisivat ottaa yhteyttä, jotta toimintaa saataisiin käyntiin.