Lahden ortodoksinen seurakunta

Lahden ortodoksinen seurakunta on ainoa Etelä-Suomeen perustettu "evakkoseurakunta", joka on aloittanut toimintansa 1.1.1950. Sen alueeseen kuuluvat Päijät-Häme sekä osia Kanta-Hämeestä ja Uudestamaasta. Alueella on viisi kaupunkia: Lahti, Hyvinkää, Heinola, Riihimäki ja Orimattila.

Ortodoksiviesti

Riihimäen Minean sivut
Heinolan Juliana-yhteisö
Valokuvia ortodoksisista tapahtumista: kansio1

 

 

HTML Counter

 

Haminan, Kotkan ja Lahden ortodoksiset seurakunnat hakevat leirinohjaajia kesän kristinoppileirille, joka järjestetään kulttuurikeskus Sofiassa Helsingin Vuosaaressa 1.-8.7.2017. Ohjaajien ja leirin johdon työ alkaa 30.6.2017.

Mikäli olet kiinnostunut ohjaajan tehtävistä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelo leirinjohtaja Tuomas Artturi Hirvoselle osoitteeseen tuomasart@gmail.com.

Hakuaika päättyy 16.4.2017.

Leirinohjaajilta edellytetään ONL:n tai oman seurakunnan leirinohjaajakoulutusta sekä oma kripa tulee olla käytynä. Lisäksi suosittelemme osallistumista ONL:n leirinohjaajan jatkokoulutukseen toukokuussa. Kokemus leirinohjaajan työstä katsotaan luonnollisesti eduksi.

Lisätietoja antavat Tuomas Artturi Hirvonen (tuomasart@gmail.com) sekä kirkkoherra Jonas Bergenstad (jonas.bergenstad@ort.fi).

Hyvinkään ortodoksisella kirkolla (Tsasounakuja 1)

AVOIMET OVET

lauantaina 8.4.2017 klo 12-15

  • kirkon ja ikonien esittelyä
  • virpovitsoja
  • kahvio

Tervetuloa tutut ja tuntemattomat!

 

Järj. Hyvinkään Ortodoksinen Tiistaiseura ry