Seurakuntamestarin toimi avoinna Jyväskylän ortodoksisessa seurakunnassa

Jyväskylän ortodoksisessa seurakunnassa on avoinna seurakuntamestarin toimi. Toimessa noudetaan Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta. Toimi kuuluu vaativuusryhmään I. Kirkollisten tehtävien vuoksi ortodoksisen kirkon jäsenyys katsotaan hakijalle eduksi. Toimeen on laadittu erillinen tehtävänkuvaus.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluvat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen, niissä avustaminen sekä kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen.

Seurakuntamestari toimii asiakas- ja huoltopalvelutehtävissä seurakunnan kiinteistöissä. Tehtävien hoitamisessa tarvitaan myös ortodoksisen perinteen, liturgisen elämän, kirkollisten toimitusten sekä sakraalitilojen hoidon tuntemusta. Jos tätä ei ennestään ole valitun tulee osallistua työnantajan osoittamaan koulutukseen. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Seurakuntamestari työskentelee yhteistyössä seurakuntalaisten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa.

Tehtävässä kohdataan ja palvellaan ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Haemme henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja joka on yhteistyökykyinen, palvelualtis ja oma-aloitteinen.

Hakijan kokonaisarvioinnissa eduksi katsotaan kiinteistönhoidon tai muu soveltuva koulutus tai tutkinto tai työkokemus toimeen liittyvässä tehtävässä. Tehtävää täytettäessä noudetaan 4 kk koeaikaa. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa kirjallisesti Jyväskylän ortodoksiseen seurakuntaan 14.7. klo 12.00 mennessä. Tehtävä otetaan vastaan 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Hakemus osoitetaan Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan neuvostolle, Rajakatu 39, 40200 Jyväskylä tai sähköpostiin jyvaskyla@ort.fi .

Lisätietoja antaa kirkkoherra Timo Mäkirinta 050 564 7395, timo.makirinta@ort.fi 

Tulostettava sivu