Tiistaiseuratoiminta

Pyhien Sergein ja Hermanin Veljeskunta on ortodoksisen kirkon perinteeseen sitoutunut seurakuntien tukijärjestö, joka toiminnallaan vahvistaa jäsentensä hengellistä kasvua, elävää yhteyttä kirkkoon ja yhteisöllisyyttä.

Tiistaiseurat ovat Veljeskunnan perinteisen toiminnan selkäranka. Ne toimivat keskustelu- ja opintokerhoina, joissa pyritään syventämään tietämystä ortodoksisesta uskosta ja elämäntavasta. Lisäksi ne kantavat vastuuta seurakuntien vapaaehtoistoiminnasta, tekevät diakoniatyötä ja tarjoavat apuaan seurakunnan tilaisuuksissa sekä kirkkojen kaunistamisessa.

 

Ääneseudun tiistaiseura toimii Äänekosken ja Suolahden alueella. 


Pihtiputaan tiistaiseura toimii Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella.


Jyväskylän tiistaiseura jatkaa Pyhien Sergein ja Hermanin Veljeskunnan ensimmäisen alaosaston, vuonna 1924 rekisteröidyn Sortavalan tiistaiseuran perinnettä. Tiistaiseuran viikoittaiset tapahtumat ovat kaikille avoimia. 

Toiminnan suunnittelusta vastaa tiistaiseuran johtokunta, johon vuonna 2017 kuuluvat Marja Eerola (rahastonhoitaja), Pekka Sankilampi (vpj), Eila Kautto (sihteeri), Tuula Volotinen,Salme Koivumäki, Pirkko Sironen ja isä Timo Mäkirinta (puheenjohtaja).

Tiistaiseuran jäsenyys on avoin kaikille. Maksamalla 15 euron jäsenmaksun tuet monipuolisen toiminnan jatkumista! Tilinumero: FI88 5290 0250 0010 60. Käytä jäsenmaksun maksamiseen viitenumeroa 10003.

Jyväskylän tiistaiseuran toiminnasta saa säännöllisesti tietoa liittymällä sen sähköpostilistalle eli ilmoittautumalla osoitteeseen: jyvastiistaiseura@gmail.com.

----------------

Tiistaiseuran toiminnasta tiedotetaan jäsenkirjeillä tai sähköpostiviesteillä. Sähköpostilistalle voi liittyä laittamalla viestin osoitteeseen: jyvastiistaiseura@gmail.com. Jos yhteystietonne ovat muuttuneet, ilmoittaisitteko niistäkin tuohon osoitteeseen. Tietoja löytyy myös Aamun Koiton seurakunnallisten ilmoitusten yhteydessä. Toiminnasta tiedotetaan lisäksi seurakunnan internetsivuilla, www.ort.fi/jyvaeskylae, Jyväskylän seurakunnan Facebookissa sekä seurakunnan ilmoitustaululla.

----------------

Ajantasaiset tiedot seurakuntamme alueella kokoontuvien tiistaiseurojen toiminnasta löytyvät etusivulle linkitettyjen Aamun Koiton tiedotussivujen kautta.

 

Tulostettava sivu