Nuoriso- ja perhetyö

 
 

AJANKOHTAISTA:

Nikolaos-juhla 6.12. klo 10 kirkossa alkavan liturgian jälkeen järjestetään seurakunnan juhlasalissa perinteinen lapsiperheille ja kaikille seurakuntalaisille suunnattu Nikolaoksen päivän juhla. Luvassa kirkkokahvit riisipuuroineen sekä ohjelmaa ja puuhaa isoille ja pienille. Myös pyhää Nikolaosta odotetaan vieraaksi juhlaan. Tervetuloa!

YLIOPPILAAT JA AMMATTIIN VALMISTUVAT

Seurakuntamme haluaa muistaa keväisin ja syksyisin uusia ylioppilaita ja ammattiin valmistuvia seurakunnan jäseniä. Ilmoita tietosi seurakunnan virastoon (jyvaskyla@ort.fi). 

2018 LEIRIT

Kesän 2018 kristinoppileiri järjestetään 9.–16.6.2018 Pyhäkankaalla, päätösliturgia ja kirkkokahvit sunnuntaina 17.6. Jyväskylässä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja nuorisokanttori Jooalta p. 0500 991 621. Ilmoittautuminen leirille 15.2.2018 mennessä.

Ohjaajahaku kesän 2018 leireille on 1.-28.2.2018. Ensimmäistä kertaa ohjaajaksi hakevien tulee osallistua Ortodoksisten nuorten liiton järjestämään leirinohjaajien peruskurssiin 19.-21.1.2018. Kurssille ilmoittaudutaan suoraan Ortodoksisten nuorten liittoon (www.onl.fi) 2.1.2018 mennessä. Lisäksi ohjaajaksi valitut osallistuvat ONL:n leirinohjaajan jatkokurssiin myöhemmin keväällä. Lisätietoja ohjaajahaun etenemisestä ja leirinohjaajakoulutusten ajankohdista julkaistaan Facebookissa Jyväskylän ortodoksinen nuoriso -ryhmässä ja seurakunnan internet-sivuilla.

Lasten ja varhaisnuorten leiri Pyhäkankaalla pidetään 25.-28.6.2018.

Muista kesän 2018 leireistä ilmoitetaan myöhemmin.

KERHOT

Nuorten illat jatkuvat parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 18 kirkossa alkavan ehtoopalveluksen jälkeen nuorisotilassa rennon tekemisen ja yhdessäolon merkeissä. Seuraa tiedottelua Jyväskylän ortodoksinen nuoriso -ryhmästä Facebookissa tai Instagramissa jkl_ort_nuoret. Tervetuloa!

Nuorisokuoro kokoontuu maanantaisin klo 17 seurakuntakeskuksessa. Seuraa tiedottelua Jyväskylän ortodoksinen nuoriso -ryhmästä Facebookissa. Tervetuloa!

Lapsikuoro / musakerho on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Kerhossa lauletaan, kokeillaan erilaisia soittimia ja musisoidaan eri tavoin. Kokoontumiset nuorisotilassa (seurakuntakeskuksen alakerta) parillisten viikkojen tiistaisin klo 17-18. Tervetuloa mukaan!

Perhekerho on Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan kohtaamispaikka lapsiperheille. Kerhoon ovat tervetulleita lasten ja vanhempien lisäksi myös isovanhemmat ja kummit, ja kerhoon voi tulla mukaan, vaikkei olisikaan ortodoksisen kirkon jäsen. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-11.30. Yleensä kokoontumispaikkana on seurakunnan nuorisotila osoitteessa Rajakatu 39. Ohjelmasta ilmoitetaan tarkemmin seurakunnan kotisivulla ja Facebookissa. Ohjelmaan voi tulla silloin tällöin muutoksia, joten kannattaa seurata tiedotusta. Tervetuloa mukaan toimintaan! 

POIKIEN PONOMARIKERHO

Poikien ponomarikerho kaikille kuusi vuotta täyttäneille seurakuntamme pojille ja nuorille miehille kokoontuu kerran kuussa. Lisätietoja kerhosta ja kokoontumisten aikataulusta isä Kaarlolta (040 501 0324 / kaarlo.saarento@ort.fi). Tervetuloa rohkeasti mukaan!

 

SUNNUNTAIKERHO

Sunnuntaikerho on tällä hetkellä tauolla. Mikäli haluaisit itse olla vapaaehtoisena sunnuntaikerhon ohjaajana, ota yhteyttä virastoon.

Etsimme kerhoihin vetäjiä: jos olet kiinnostunut vetämään lasten tai nuorten kerhoja, ilmoittaudu virastoon ja jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä. Kerhon vetämisestä maksetaan palkkio ja siihen menee aikaa muutama tunti viikossa.

 

 

 

 

 

Tulostettava sivu