Helsinkiin haetaan teknistä isännöitsijää

Helsingin ortodoksiseen seurakuntaan haetaan teknistä isännöitsijää.

Seurakunnassa on 13 pyhäkköä eri puolilla Uuttamaata. Seurakunnan pääkirkkona toimii Uspenskin katedraali, joka on myös Helsingin ortodoksisen hiippakunnan pääkirkko. Lisäksi seurakunnalla on kaksi liike-/toimisto-/asuinkiinteistöä, ortodoksinen hautausmaa Hietaniemessä sekä leirikeskus Lopella.

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kuuluu kiinteistöjen huoltojen ja siivouksien toteutumisen valvominen, pienimuotoisten korjauksien käynnistäminen ja valvominen, toimisto- ja liikehuoneistojen vuokralaisten palveleminen teknisissä asioissa, asuinhuoneistojen vuokraukseen liittyvä tukitoiminta ja vuokravalvonta, kirkkojen ja muiden seurakunnan kiinteistöjen avainhallinta, turvajärjestelmien (kulunvalvonta-, kameravalvonta-, paloilmoitin- ja rikosilmoitusjärjestelmät) ylläpito ja hallinta, kiinteistövalvontajärjestelmien hallinta, kilpailutusten teko omalta osa-alueeltaan sekä kiinteistöpäällikön avustaminen.

Hakijalta edellytetään talo- ja rakennustekniikan ammattikorkeakoulu- tai erikoisammattitutkintoa tai muulla tavoin hankittua vastaavaa kokemusta, usean vuoden kokemusta asuin-, liike- ja toimistokiinteistöjen ja niiden tekniikan hoidosta, talotekniikan hyvää tuntemusta ja -kokemusta, hyvää suomen suullista ja kirjallista taitoa, Word-, Excel- ja Powerpoint -ohjelmien hallintaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakijalle on eduksi työkokemus julkisoikeudellisessa yhteisössä ja hankintalain tuntemus, energiatehokkuuden ja ekologisuuden ymmärtäminen sekä kokemus kirkkokiinteistöistä. Työssä on etua hyvästä englannin kielen taidosta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja halua toimia sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa. Työ vaatii oman auton käyttöä ja tarvittaessa mahdollisuutta työskennellä iltaisin. Isännöitsijä toimii seurakunnan kiinteistötoimessa kiinteistöpäällikön alaisena ja sijaisena lomien aikana. Kiinteistötoimessa on kiinteistöpäällikön lisäksi talonmies.

Toimi on toistaiseksi voimassaoleva ja tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmän III mukainen.

Hakemus tehtävään on toimitettava viimeistään 31.3.2016 klo 16.00 osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi. Haastatteluun voidaan pyytää jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Leena Mätäsniemi 21.3.2017 puhelimitse 040 353 8325 tai leena.matasniemi@ort.fi.

Kuva: Laura Karlin

Helsingin ortodoksinen seurakunta

20.3.2017

 

Версия для печати